Час роботи: Пн-Пт з 10 до 18

SIP транки Інтертелеком (огляд SIP-транків України)

Блог > Категорія: SIP транки > SIP транки Інтертелеком (огляд SIP-транків України)

Національний оператор Інтертелеком надає голосові послуги з SIP в 2-х варіантах: SIP-номери і багатоканальні SIP-транки (представлені міськими і мобільними номерами оператора). Оскільки спеціалізація нашого сайту - саме корпоративна ip-телефонія, спочатку розглянемо багатоканальні SIP-транки , які найчастіше використовуються для організації бізнес-діяльності і коллцентра.

Обидва SIP-транка оператора (з міськими і мобільними номерами) - мають однакові технічні умови для підключення. Заявлена ​​многоканальность за своїм обсягом цілком прийнятна - оператор обіцяє від 3-х до 100 ліній в Транки (як правило, цього вистачає навіть для великих коллцентра - в разі чого можна завжди докупити додатковий транк).

Тарифи на дзвінки всередині мережі Інтертелеком безкоштовні (що, загалом-то, невеликий плюс, оскільки частка оператора на ринку України невисока - він знаходиться на 4-му місці в Україні за кількістю абонентів серед мобільних операторів, і в порівнянні з ним трійка перших лідирує з великим відривом).

Тарифи на вихідні дзвінки на міські номери в Україні варіюють від 0,4 до 0,65 грн. за хвилину (понад базового пакета); тарифи на вихідні дзвінки на мобільні номери в Україні також в залежності від пакета складають від 0,4 до 0,65 грн. за хвилину (понад базового пакета). Для порівняння: тарифи на вихідні дзвінки на всі номери України через транк «Постійний Україна» складають від 0,37 до 0,4 грн. (Понад базового пакета, для дзвінків використовуються номери 044), а тарифи на вихідні дзвінки на всі номери України через транк «Лайфселл Україна» становлять від 0,4 до 0,44 грн (понад базового пакета, для дзвінків використовуються мобільні номери Лайфселл + на мобільні номери Лайфселл вартість вихідного дзвінка становитиме 0,3 грн).

Інтертелеком sip

За замовчуванням SIP-транки підключаються по ip-адресою, але можливо є варіант підключення за логіном\паролем або двухфакторною авторизацією.

Інтертелеком sip

Послуга SIP-номер оператора Інтертелеком, судячи з опису і технічним умовам, розрахована насамперед на фізичних осіб, які використовують приватні мобільні телефони і котрі відчувають потребу в постійному або тимчасовому переведенні свого номера в SIP. Підключення є одноканальним, що частіше за все передбачає пряме використання саме кінцевих пристроїв (софтфонів або ip-телефонів), а не корпоративних систем ip-телефонії. При дзвінках через SIP-номер використовуються стандартні тарифи на голосовий зв'язок даного пакета. Послуга підключається за логіном \ паролю, з активацією через відправку смс-повідомлення на заданий номер. Безпека підключення забезпечується прив'язкою до одного ip-адресою - при підключенні із таким же логіном\паролем з іншої адреси з'єднання на попередньому адресу обривається.

На сьогодні, за станом на березень 2020 року, Інтертелеком є ​​єдиним мобільним оператором України, який офіційно пропонує свої мобільні номери в SIP-форматі.

Всі порівняльні дані по продуктам конкуруючих компаній-операторів України на сайті наведені в суворій відповідності з Законом "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо гармонізації законодавства в сфері порівняльної реклами з правом Європейського Союзу)» і законодавством про порівняльну рекламу України в цілому.