Час роботи: Пн-Пт з 10 до 18

Огляд SIP-транків України: про всіх операторів потроху

Блог > Категорія: SIP транки > Огляд SIP-транків України: про всіх операторів потроху

Всі порівняльні дані щодо продуктів конкуруючих компаній-операторів України у статті наведено у суворій відповідності до Закону ”Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо гармонізації законодавства у сфері порівняльної реклами з правом Європейського Союзу)” та законодавством про порівняльну рекламу України загалом.

IP-телефонія в Україні розвивається повільно, але впевнено. Кількість телефонних систем різного масштабу – від віртуальних АТС до корпоративних систем та коллцентрів – зростає з кожним роком, і потреба в різних рішеннях для здійснення та прийому дзвінків зростає разом з ними. Використання GSM-шлюзів стає все більш громіздким і незручним, і на ринку їх явно витісняє на порядок більш гнучке і масштабоване рішення у вигляді SIP-транків. На сьогодні послуга SIP-транків в Україні представлена ​​кожним всеукраїнським оператором телефонії: Укртелеком, Київстар, Водафон, Лайфселл, Інтертелеком, Вегателеком, Датагруп, Тримоб, Peoplenet.

Лайфселл

Третій за величиною мобільний оператор України. У форматі IP-телефонії реалізує мобільні номери та номери фіксованого телефонного зв'язку. Станом на 15 серпня 2022 р. мінімальна вартість хвилини вихідного зв'язку в транках Лайфселл згідно з офіційними даними на сайті оператора становить 30 коп. на дзвінки в мережі Лайфселл, 50 коп. на інші номери України (порівняйте з нашою пропозицією по sip-номерам Лайфселл).

 Тарифи на sip транк лайфсел: мобільний номер

Укртелеком

Старший оператор телекомунікацій країни. У sip-форматі постачає лише номери фіксованого зв'язку (міські). Станом на 15 серпня 2022 р. мінімальна вартість хвилини вихідного зв'язку в транках Укртелекому згідно з офіційними даними на сайті оператора - 24 коп. міжмісто Україна, 66 коп. на мобільні Україна (порівняйте з нашою пропозицією за міськими номерами України).

 Тарифи на SIP-транк компанії Укртелеком

Київстар

Один із найбільших мобільних операторів країни. У форматі sip-номерів лише номери стаціонарного телефонного зв'язку. Станом на 15 серпня 2022 р. мінімальна вартість хвилини вихідного зв'язку в транках Київстар у найбільшому пакеті "SIP 1700" згідно з офіційними даними на сайті оператора - 5 коп. дзвінки у межах міста, 54 коп. дзвінки за межами міста, 75 коп. дзвінки на мобільні номери Київстар, 90 коп. на інші мобільні України (порівняйте з нашою пропозицією за міськими номерами України).

SIP Hub Україна може зробити будь-який мобільний номер Київстар (контрактна форма підключення) багатоканальним для вхідних та вихідних дзвінків та сконвертувати його по sip (див. номери Київстар).

 Тарифи на SIP-номери компанії Київстар

Водафон

Один із найбільших мобільних операторів країни. За чутками, для деяких своїх клієнтів віддають по SIP лише номери стаціонарного телефонного зв'язку, офіційної інформації на сайті оператора станом на 15 серпня 2022 р. немає.

SIP Hub Україна може зробити будь-який мобільний номер Водафон (контрактна форма підключення) багатоканальним для вхідних та вихідних дзвінків та сконвертувати його по sip (див. номера Водафон).

Вегателеком

Великий оператор країни, один із лідерів ринку фіксованого зв'язку України, входить до групи «СКМ». У sip-форматі надаються лише номери стаціонарного телефонного зв'язку. Станом на 15 серпня 2022 р. мінімальна вартість хвилини вихідного зв'язку в транках Вегателекому згідно з офіційними даними на сайті оператора - 45 коп. міжмісто Україна, 60 коп. на мобільні Україна (порівняйте з нашою пропозицією за міськими номерами України).

Тарифи на ip-телефонію компанії Вегателеком

Інтертелеком

Великий український оператор фіксованого та мобільного зв'язку стандарту CDMA. У форматі sip мають як мобільні, так і номери стаціонарного телефонного зв'язку. Станом на 15 серпня 2022 р. мінімальна вартість хвилини вихідного зв'язку в транках Інтертелекому згідно з офіційними даними на сайті оператора – безкоштовно всередині мережі Інтертелеком, 40 коп. на всі інші номери України (порівняйте з нашою пропозицією міськими та мобільним номерам України).

 Тарифи на SIP-номер компанії Інтертелеком

Датагруп

Комплексний оператор зв'язку, лідер ринку у своїй галузі, серед іншого надає послуги фіксованого телефонного та супутникового зв'язку. По sip надають лише номери стаціонарного телефонного зв'язку. Станом на 15 серпня 2022 р. мінімальна вартість хвилини вихідного зв'язку в транках Датагруп понад пакетні хвилини згідно з офіційними даними на сайті оператора - 43 коп. міжмісто Україна, 60 коп. на мобільні Україна (порівняйте з нашою пропозицією за міськими номерами України).

 Тарифи на ip-телефонію компанії Датагруп

Тримоб

Один із мобільних операторів зв'язку України. Sip надає тільки мобільні номери, з індексом 089. Станом на 15 серпня 2022 р. мінімальна вартість хвилини вихідного зв'язку в транках Тримоб згідно офіційних даних на сайті оператора - 55 коп. на всі телефони України (порівняйте з нашою пропозицією міськими та мобільним номерам України).

 Тарифи на SIP-номери компанії Тримоб

Peoplenet

Один із мобільних операторів зв'язку України. Sip віддають як мобільні, так і номери стаціонарного телефонного зв'язку. Станом на 15 серпня 2022 р. мінімальна вартість хвилини вихідного зв'язку в транках Peoplenet згідно з офіційними даними на сайті оператора – 25 коп. всередині мобільної мережі Peoplenet, 60 коп. міжмісто\місто Україна, 80 коп. на мобільні Україна (порівняйте з нашою пропозицією міськими та мобільним номерам України).

 Тарифи на ip-телефонію компанії Peoplenet